Hacı Ayşe İlik Anaokulu
ŞEHİT KUBİLAY MAH. 1729 SK. NO 5B KEÇİÖREN / ANKARA

VİZYON

Hizmet verdiğimiz çevrenin her türlü rehberlik ihtiyaçlarını karşıladığımız bir eğitim / çekim merkezi haline gelmek.

MİSYON

Türk Milli Eğitiminin genel amaçlarına uygun Atatürk İlke ve inkılaplarına bağlı, çağımızın teknolojisinden faydalanabilen, bilimsel, demokratik ve çağdaş düşünen, insan haklarına saygılı, yapıcı, yaratıcı, eğitim öğretime önem veren bireyler yetiştirmektir.

İkili Öğretim

İl ve İlçe Merkezine Uzaklık

İlçeye 8 km uzaklıktadır. 1. Yenimahalle Metro durağında inildiğinde Şentepe Teleferiği ile son durakta inildiğinde okul 100 m sağdadır. 2. Sıhhıyeden 277 nolu otobüs ile gelindiğinde Şentepe Muradiye Camii durağında inildiğinde okul 100 m aşağıdadır. 3. Sıhhıyeden 278 nolu otobüs ile gelindiğinde Estergon cad. 21854 nolu durakta inildiğinde okul 20 m içerdedir.